pátek 5. srpna 2016

Dva kroky od pekla

Ne, nebojte se, není to popis mého psychického a fyzického stavu po dnešním běhu, jen jsem si dovolil přeložit do češtiny název skupiny Two steps from hell, která mě dnes doprovázela na mém ranním běhu přírodou.


O tom, co a kdy poslouchám, jsem se tu už jednou rozepisoval. A tak už jste četli o tom, jak mě občas baví běžet bez hudby a poslouchat svůj dech a zvuky přírody, jak dost často běhám s audioknihami a jak mi vesele a rychle ubíhají tréninkové kilometry při poslechu napínavého děje. 

    A občas přijde řada i na hudbu, byť už s hudbou neběhám tak často jako na začátku. Včera jsem doposlouchal audioknížku Divokým Kurdistánem od Karla Maye o dobrodružstvích Kara ben Nemsího v Orientu - nostalgická vzpomínka na dětská léta s mayovkami - a dnes se mi nechtělo začínat s dalším dílem, tak jsem si po čase k pátečnímu rannímu výběhu pustil mé oblíbené Two Steps From Hell - někdo tomu žánru říká epic music nebo trailer music, já tomu říkám příjemná muzika na běhání :-) 

Na tuhle muziku jsem narazil docela náhodou, když mi kamarád poslal tohle úžasné běžecké video, k jehož podkreslení byla použita právě hudba od Two Steps Frrom Hell. 

A tak jsem si zaběhl klidnou ranní osmičku, obdivoval krásné letní ráno a poslouchal tyhle příjemné pecky. Vpravdě příjemný začátek posledního pracovního dne týdne :-)


Žádné komentáře:

Okomentovat