pátek 12. srpna 2016

Sprint v práci i po práci

Poslední den před dovolenou. Hlavně na nic nezapomenout. Všechno zařídit a dodělat. nechat po sobě pokud možno čistý stůl. Jedním slovem - sprint! :-)


Dneska jsem nestihl ranní běhání, či lépe řečeno jsem zaspal - proč se nepřiznat? A tak jsem přemítal, kdy si půjdu zaběhat - teď v době Olympijských her je to s volným časem poněkud slabší. Večer nemůžu, to musím držet palce Petře Kvitové! A tak tedy zbývá odpoledne přímo po práci - můj oblíbený čas zejména přes zimu, kdy je mi vzácný každý běh za denního světla, ale jak je vidět, přijde tento termín vhod i v polovině srpna, zvlášť pokud k tomu přispěje i počasí - je chladno a větrno, 

A tak tedy vyrážím z práce, v Lipovce odbočuji doleva směrem na Lukavici, za kolejemi u lesa nechávám auto a převlékám se do běžeckého. Zítra mám závody, tak to dnes nebudu přehánět s objemy, spíše si zkusím dát něco kratšího trošku rychleji. Takový sprint i po práci :-)

Nakonec to bylo příjemných sedm kilometrů v tempu 5:45. Hezký trénink. Ještě krátce na zahradu nakrmit zvířectvo, zalít skleník a jede se fandit!!

Žádné komentáře:

Okomentovat