sobota 9. července 2016

Ranní ptáče dál doskáče

Jakže, on má dovolenou a přesto vstává v 5:40, aby se nasnídal a šel si zaběhat? Ten člověk musí být blázen! řekne si určitě celá řada z vás.


Jenže tak to není. Dovolená nedovolená, stejně se budím každý den krátce před šestou, je pak jen na mě, jestli tohoto okamžiku využiju a vyskočím z postele nebo se otočím na druhý bok a spím. Včera jsem měl docela plný program, i když dovolenkový. A tak jsem tedy čile vyskočil v 5:40 z postele - mezi námi, čile to nebylo, ale zná to lépe, ne? :-) Lehce jsem se nasnídal a zatímco o půl sedmé má nebohá manželka vyrážela do pracovního procesu vytvářet nějaké ty hodnoty, já vyrazil do kraje kolem Rychnova ukrojit zase pár kilometrů z tréninkové přípravy. Dnes jich bylo konkrétně devět, po půl osmé jsem byl doma a po krátké sprše jsem mohl plný energie po ranním běhu začít plnit svůj program, který byl tak rozsáhlý, že jsem si ho musel napsat do telefonu a odškrtávat, abych na něco nezapomněl. :-)

Jak už jsem psal dříve, nakonec jsem rannímu běhání přišel docela na chuť, obzvlášť teď přes léto a tak jedinou neznámou zůstává, jak to budu s ranním během dělat až začnu po dovolené zase chodit do práce? 

Žádné komentáře:

Okomentovat